Rabobank

  • Opdrachtgever: Rabobank
  • De case: ‘An Evening to remember’ 
  • Locatie: Brasserie Paardenburg
  • Gasten: 80 genodigden Rabobank 
  • Deelnemers: 16 managementteamleden

Met 16 managementteamleden van de ICT afdelingen van de internationale opererende tak van de Rabobank, organiseerden wij bij Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel een 12hRestaurant event met de titel “An Evening to Remember”.

Gedurende de dag bereidden wij de managers voor op het neerzetten van een topprestatie voor de ca. 80 relaties die deze avond te gast waren . Doel van deze avond is om de betreffende gasten in de watten te leggen en om de deelnemende managementteam leden te laten ervaren wat samenwerken en effectief communiceren inhoudt in de gastvrije Horeca om zodoende het serviceniveau binnen hun eigen organisaties te verbeteren.

Door het team in een andere setting te plaatsen, namelijk het runnen van een restaurant op topniveau, leert men van elkaar en van zichzelf wat de kwaliteiten en verbeterpunten zijn op het gebied van samenwerken en communiceren. ‘s Avonds worden de gasten van Rabobank International uitgenodigd en zal het team hen laten beleven wat klant- en service-gericht werken is. Op deze manier maken de deelnemers zich zeer zichtbaar voor de klanten en andere genodigden. Het managementteam zette een prachtige avond neer waar de gasten nog lang over na praten.