Over Ons

Leren van de Horeca doet u met 12hRestaurant. Change Manager Michael van den Dungen en Hospitality Expert Jeff Dadema nemen je een dag lang mee in de wereld van een top restaurant en laten u de gastvrijheid, de directe manier van communiceren en aansturen en vooral de ongekende manier van samenwerken en samen een topprestatie leveren ervaren. En wilt u daarna aan de slag in uw eigen organisatie dan staan onze beide organisaties voor een optimaal resultaat in verander-programma’s, effectieve leiderschapstrainingen en teambuilding programma’s.

Michael van den Dungen Bille is all-round Change Professional met meer dan 20 jaar ervaring in Change Management. Als geen ander is hij in staat de vertaling van de restaurantvloer naar uw organisatie te maken. Michael verzorgt diverse leerzame interventies tijdens het programma en is verantwoordelijk voor de video analyse. Ook in de opvolging van uw programma kan hij met zijn organisatie Performico veel betekenen. Michael verzorgt inmiddels al ruim 10 jaar 12hRestaurant programma’s.
Jeff Dadema is trainingsprofessional en expert op het gebied van Hospitality, zowel in de horeca als in andere omgeving waar met klanten, gasten of patiënten gewerkt wordt. Jeff verzorgt de presentatie tijdens de 12hRestaurant en speelt een belangrijke rol in het trainen op de dag zelf zodat uw team klaar is voor de grote uitdaging: 40 tot 100 echte gasten ontvangen in het restaurant!
Zijn aanvullende trainingen in uw organisatie gewenst, dan staat Jeff met zijn team bij Letsgoactive training groep voor u klaar. Jeff verzorgt inmiddels al ruim 5 jaar 12hRestaurant programma’s.

Wilt u kennis met ons maken en uitvinden hoe wij met uw team aan de slag kunnen gaan?
Neem contact met ons op of gebruik het contactformulier, dan nemen wij contact met u op.