Inspirerende locaties

12hRestaurant trainingen en events vinden plaats in echte restaurants. We nemen het betreffende restaurant voor een dag helemaal over. Er zijn in het hele land locaties waar wij een 12hRestaurant kunnen verzorgen. Twee locaties belichten we graag specifiek:

Restaurant Klein Kalfje in Amsterdam

Een van onze toplocaties is Restaurant Klein Kalfje van Horeca Icoon David Crouwel in Amsterdam. David is bij onze 12hRestaurant trainingen in dat geval ook zelf aanwezig om de deelnemers op inspirerende wijze mee te nemen in hoe je in een top horecazaak het verschil maakt richting je gasten.

Het restaurant is bij uitstek geschikt voor onze events. Met veel mogelijkheden voor het creëren van zoveel mogelijk verschillende tafelschikkingen, een ‘gesloten’ keuken waardoor de communicatie tussen keuken en bediening op een uiterst zorgvuldige wijze moet plaatsvinden en een echte pasman/vrouw positie als spil in de communicatie. Een waanzinnig goede locatie voor een teamprestatie van formaat.

In klein kalfje kunnen we bij een 12hRestaurant 80 gasten verwelkomen.


ZiN Inspiratielab in Veghel

Zoals gezegd vinden veel van onze 12hRestaurant trainingen en events vinden plaats in restaurants waar je normaal ook als gast terecht kunt. ZiN Inspiratielab, en innovatie lab voor de Nederlandse Horeca, van Sligro Food Group in Veghel vormt daarop een bijzondere uitzondering.

In een waanzinnig inspirerende omgeving met een gezellig restaurant en het nieuwste van het nieuwste qua keuken gaan we met uw team aan de slag. Het programma is grotendeels gelijk aan onze ‘reguliere’ events alleen worden hier, naast dat de locatie extreem goede trainingsmogelijkheden biedt, ook de zintuigen actief geprikkeld. Zowel van uw team als van de gasten die bij het diner aanzitten.

Omdat de keuken open is en zelfs over een tribune beschikt is er extra veel te zien. Wij bieden qua diner mogelijkheden op deze locatie veel variatie en een aantal bijzondere mogelijkheden. Nog meer dan een 12hRestaurant elders wordt uw 12hRestaurant een unieke trainingsbeleving.

We kunnen al een 12hRestaurant event verzorgen vanaf 40 gasten.


Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met:
Michael van den Dungen Bille, 06 295 967 56 of Jeff Dadema, 06 109 465 69.